Snabba tips: har tillräckligt med energi för att hålla aktiv igång

Du kan vara orolig för att ha tillräckligt med energi för att utöva. Dessa tips kan hjälpa.

Ha ett hälsosamt mellanmål som ett äpple, en fullkorns bagel, eller en handfull baby morötter om du kör låg på energi. Nutritionstänger är bekväma, men vara noga med att läsa etiketten. De kan vara hög i kalorier.

Drick mycket vatten före, under och efter du är aktiv. Detta är mycket viktigt när det är varmt ute och när du gör intensiv träning; Använd en sportdryck, såsom Gatorade eller Powerade, om du kommer att utöva längre än en timme, och försöka att dricka det åtminstone var 15 till 20 minuter; Undvik drycker med alkohol; Ta inte salttabletter. De flesta människor får massor av salt i sin kost. Om du är orolig för att ersätta mineraler förlorade genom svettning, använda en sportdryck; I extremt varmt väder, vara extra noga med att förhindra uttorkning. Motion tidigt på dagen eller senare på kvällen när det är svalare, Om du blir yr, yr, eller mycket trött, sluta träna.

Och kom ihåg detta: Motion kan faktiskt ge dig mer energi. När de börjar bli mer aktiva, de flesta människor känner sig mer energisk hela dagen.

Såvida du tränar i en timme eller mer, behöver du inte äta mer kalorier eller äta särskilda livsmedel för energi. En balanserad kost kommer att ge de flesta människor den energi de behöver för fysisk aktivitet.

Många människor dricker inte tillräckligt med vätska för att balansera förlusten från svettning från fysisk aktivitet. För att skydda dig från uttorkning

Om du känner dig svag och trött men är inte sjuk

Om du känner dig svag och trött på grund av en förkylning eller influensa

Medan du tränar, bör du räkna mellan …

Medan du tränar, bör du räkna mellan …

Prova en kort, rask promenad eller liknande verksamhet. Du kanske upptäcker att gå i 5 till 10 minuter faktiskt ger dig mer energi; Växla fram och tillbaka mellan vila och motion. Gradvis öka din träning kan ge dig mer energi; Undvik läkemedel som kan orsaka trötthet, såsom lugnande medel och kalla och allergimediciner; Förbättra din kost. Att äta en balanserad kost kan ge dig mer energi. Hoppa inte över måltider, särskilt frukost; Håll dig borta från alkohol, koffein och nikotin. De kan faktiskt göra du känner dig trött; Skär ner på att titta på TV. Spendera tid med vänner, prova nya aktiviteter, eller resa för att bryta den onda cirkeln av trötthet; Få en god natts slee; Försök att bli av med alla ljud och ljus i sovrummet; Ät inte precis innan du går till sängs; Använd din säng bara för att sova och kön. Inte läsa eller titta på TV i sängen; Få regelbunden motion under dagen, men undvika kraftig motion inom 3 eller 4 timmar innan läggdags. Räkna ut vilken tid på dagen som fungerar bäst för dina sömnmönster. Utomhus träning kan hjälpa.

Få extra vila medan du är sjuk. Låt dina symtom vara din guide; Om du har en kall, kan du kanske att gå vidare med din vanliga rutin och bara få lite extra sömn; Om du har influensa, kan du behöva tillbringa några dagar i sängen.