prenatal besök vecka 34 för tvillingar

Bara några veckor kvar innan du uppfylla dina små! Idag, kommer din läkare att ge dig ett viktigt test för att säkerställa välbefinnandet av dina tvillingar under leverans. Han eller hon kommer också att kontrollera dina framsteg och svara på eventuella frågor.

Läkaren kommer att testa din B Streptococcus status Group (GBS), vid bomullstopp din vagina och ändtarmen. GBS är en bakterie som vissa människor har på sina kroppar. Det gör dem inte sjuk, men det kan göra barn illa om det skickas till dem i samband med förlossningen. GBS-positiva kvinnor ges antibiotika via IV under förlossningen för att förhindra GBS överföring. Du bör testas även om du planerat för en C-sektion, om du går in arbetskraft.

Din läkare kan vilja veta om du planerar att lämna in en födelse plan för din journal. Vissa kvinnor sätter sina mål för förlossningen skriftligt, som att försöka en drogfri födelse eller ammar direkt efter leverans. En födelse plan kan vara till hjälp, men kom ihåg att medan din läkare kommer att försöka hedra dina önskemål, kommer han eller hon anser att säkerheten för dig och dina barn över allt annat.

Om du bär tvillingar som delar moderkaka, kommer din läkare att använda ultraljud för att se hur väl dina barn växer och för att kontrollera för TTS.

Tips för Halsbränna Relie; Friska blöjbyte: Basic; Tandläkarbesök för gravida kvinnor

Även vid detta besök, din läkare kommer

Läkaren kommer att vilja diskutera problem du kan ha nu, eller de som kan utvecklas senare. Var beredd på att tala om

Hälsosamma recept minus Heartbur; Skydda din familj från köns; Generad av inkontinens?