pod träning: ett nytt sätt att komma i form

Du ser människor bär de små hörlurar på bussen, på köpcentret, på löpbandet på gymmet … MP3-spelare är bara överallt dessa dagar. Det finns mer att din MP3-spelare än låtar och filmer. Den senaste surr i fitness är nedladdningsbara MP3 träning, säger experterna.

“De poppar upp överallt”, säger Mike Monroe, huvudtränare och programdirektör för Push.TV, en träning hemma system baserat i New York.

Alla typer av pass är tillgängliga – från hjärt program, styrketräning, yoga och pilates, säger Gregory Florez, CEO för Fit Advisor Health Coaching Services i Salt Lake City, Utah, och en talesman för rådet motion (ACE).

Pod pass är populära av flera skäl.

De kan användas när som helst, var som helst, och till en relativt låg kostnad (vissa är även tillgängliga gratis).

De är bra för människor som gillar strukturen att bli tillsagda vad de ska göra, men har inte råd att anställa en tränare, säger Monroe.

Och de kan förbättra din egen träning på en cykel, löpband eller elliptisk maskin, säger Kalifornien tränare Tracey Mallett, som har utvecklat sin egen “pod” träning.

Vivian Jung, en Pilates instruktör i Selden, NY, som producerar en videopodcast kallas “Hottieworkouts,” tänker nedladdnings träning kan vara särskilt inspirerande att människor skrämmas genom att arbeta i ett gym.

Shy kunder som är rädda för att prova dansbaserade klasser kan träna våra “Hottieworkouts” hemma och sedan känna sig mer säker på att komma in i studion “, säger Jung.” Och jag hoppas att de människor som bor i områden som inte har bra studios kommer att gynnas av att uppleva kvalitetsprogram via sina datorer / iPod.

Medan portabilitet (att inte tala om “cool” faktor) gör MP3 träning populär, de är inte utan nackdelar.

Till att börja med, säger Lyndsi Johnson, en forskare i forskarutbildnings Institutionen för Motion och välbefinnande vid Arizona State University, MP3 träning – särskilt de som är endast ljud -är syftar främst till personer som redan är aktiva och vet något om fitness.

“Denna typ av träning kan vara svårare för någon att göra övergången till en regelbunden fysisk aktivitet rutin på grund av det faktum att ljud instruktion kan vara svåra att tolka, särskilt utan befintlig fitness kunskap och tidigare tränings erfarenhet”, säger Johnson.

Medan du tränar, bör du räkna mellan …

Medan du tränar, bör du räkna mellan …