hypofystumörer behandling (pdq®): behandling [] -Få mer information

-4- CANCER

Chatta online

Det är LiveHelp® chat tjänsten ger Internet-användare möjlighet att chatta på nätet med en informationsspecialist. Tjänsten är tillgänglig från 8:00 till 23:00 EST, måndag till fredag. Informations specialister kan hjälpa Internetanvändare information på webbplatser och svara på frågor om cancer.

Skriv till oss

För mer information från, skriv till denna adress

Sök på webbplatsen

Webbplatsen ger direkt tillgång till information om cancer, kliniska prövningar, och andra webbplatser och organisationer som erbjuder stöd och resurser för cancerpatienter och deras familjer. För en snabb sökning, använd sökrutan i det övre högra hörnet på varje webbsida. Resultaten för ett brett spektrum av sökord kommer att innehålla en lista över “bästa val”, redaktionellt utvalda webbsidor som är mest närbesläktade med söktermen in.

Det finns också många andra platser för att få material och information om cancerbehandling och tjänster. Sjukhus i ditt område kan få information om lokala och regionala myndigheter som har information om ekonomi, att komma till och från behandling, får vård i hemmet, och hantera problem i samband med cancerbehandling.

Hitta Publikationer

Den har häften och annat material för patienter, vårdpersonal och allmänheten. Dessa publikationer diskutera olika typer av cancer, metoder för cancerbehandling, hantera cancer, och kliniska prövningar. Vissa publikationer ger information om test för cancer, cancer orsaker och prevention, statistik cancer och forskning. material på dessa och andra frågor kan beställas online eller skrivas ut direkt från publikations Locator. Dessa material kan även beställas per telefon från Cancer Information Service avgiftsfritt på 1-800-4-CANCER (1-800-422-6237).

: 2012-07-27

Denna information är producerad och tillhandahålls av Nationa; Cance; Institute (). Informationen i detta ämne kan ha ändrats sedan det skrevs. För den mest aktuella informationen, kontakta Nationa; Cance; Institutet via webbplatsen på Internet på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-CANCER.

 Offentlig information från National Cancer Institute