behandling tumör i bisköldkörteln (pdqто): [] -behandling alternativ för tumör i bisköldkörteln

Lokaliserad tumör i bisköldkörteln

Denna kompletterande och alternativ medicin (CAM) Information sammanfattning ger en översikt över användningen av mjölk tistel som en behandling och komplement agent för personer med cancer; Sammanställningen omfattar en kort historik av mariatistel, en översyn av laboratoriestudier och kliniska prövningar, och en beskrivning av biverkningar i samband med mjölk tistel användning; Denna sammanfattning innehåller följande nyckel INFORMATIO; Tistel är en anläggning vars frukter och fröer har använts i mer än 2000 år …

Kontrollera om amerikanska kliniska prövningar från s lista över cancer kliniska prövningar som nu emot patienter med lokaliserad tumör i bisköldkörteln. För mer specifika resultat, förfina sökningen genom att använda andra sökfunktioner, till exempel platsen för rättegången, typ av behandling, eller namnet på läkemedlet. Tala med din läkare om kliniska prövningar som kan vara rätt för dig. Allmän information om kliniska prövningar kan hämtas från webbplatsen.

Metastatisk tumör i bisköldkörteln

Behandling av metastaserande tumör i bisköldkörteln kan inkludera följande

Kontrollera om amerikanska kliniska prövningar från s lista över cancer kliniska prövningar som nu emot patienter med metastaserande tumör i bisköldkörteln. För mer specifika resultat, förfina sökningen genom att använda andra sökfunktioner, till exempel platsen för rättegången, typ av behandling, eller namnet på läkemedlet. Tala med din läkare om kliniska prövningar som kan vara rätt för dig. Allmän information om kliniska prövningar kan hämtas från webbplatsen.

Återkommande tumör i bisköldkörteln

Behandling av återkommande tumör i bisköldkörteln kan inkludera följande

Kontrollera om amerikanska kliniska prövningar från s lista över cancer kliniska prövningar som nu emot patienter med återkommande tumör i bisköldkörteln. För mer specifika resultat, förfina sökningen genom att använda andra sökfunktioner, till exempel platsen för rättegången, typ av behandling, eller namnet på läkemedlet. Tala med din läkare om kliniska prövningar som kan vara rätt för dig. Allmän information om kliniska prövningar kan hämtas från webbplatsen.

Denna information är producerad och tillhandahålls av Nationa; Cance; Institute (). Informationen i detta ämne kan ha ändrats sedan det skrevs. För den mest aktuella informationen, kontakta Nationa; Cance; Institutet via webbplatsen på Internet på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-CANCER.

 Offentlig information från National Cancer Institute